Cinenews.be

CineNews schotelt u een volledige programmatie voor van alle bioscoopzalen in België, talrijke filmrecensies, een overzicht van de nieuwe releases en een top 20 van de huidige films.

Cinenews.be (www.cinenews.be) werd in 2000 gecreëerd in het kielzog van Netevents en is uitgegroeid tot de meest geraadpleegde filmsite van België met 500.000 unieke bezoekers per maand. (bron: CIM Scores)

CineNews geeft een gedetailleerd overzicht van de filmactualiteit die zowel de filmliefhebber als de echte cinefiel kan bekoren. Je kan op de site terecht voor de volledige programmatie van de bioscoopzalen in België, het recentste filmnieuws, een filmtop 20, een overzicht van de geplande releases, filmrecensies en trailers.

Cinenews hanteert een sobere en duidelijke lay-out die het voor de surfer makkelijk maakt om zijn weg te vinden op de site. Talrijke kleine extra’s fleuren de website op. Zo kan de internetgebruiker onder andere zijn eigen mening over een film neerpennen en een score toekennen, screensavers downloaden en aan wedstrijden deelnemen.

De eenvoudige navigatie zorgt er ook voor dat de filmprogrammatie, die het meest geraadpleegd wordt op de site, gemakkelijk te vinden is. De lijst van vertoningen wordt ook onderaan elke filmfiche weergegeven.

CineNews is vandaag de onbetwiste leider van de Belgische filmwebsites.

http://www.cinenews.be


Aantal unieke bezoekers per maand 502.000
Aantal page views per maand 4.110.000
Aantal unieke bezoekers per dag 21.100
Aantal page views per bezoek 5,88
Officiële CIM-cijfers (www.cim.be)
gemiddelde cijfers op basis van 6 maanden
(01/05/2012 - 31/10/2012)
Metriweb stats