Focus

Alle films op uw GSM dankzij CineNews

BRUSSEL, 05/12/2007 - Voortaan kan u de trailers van de nieuwste films in de zalen en de vertoningsuren van alle filmzalen raadplegen op uw draagbare telefoon. Een dienst die u gebracht wordt door CineNews (Groupe Rossel), de belangrijkste filmsite in België.

Om de vertoningsuren van een zaal te raadplegen wanneer of waar u maar wil kan u beroep doen op twee platformen die via het mobiele internet bereikbaar zijn: Vodafone Live! of PlazZza. Samen trekken deze twee diensten elke maand meer dan 600.000 unieke bezoekers aan.

Vodafone Live! is een dienstenportaal exclusief voor de klanten van Proximus. Naast de vertoningsuren vindt u er ook trailers van alle films in de zalen. Een première op Vodafone Live! waarmee u echt op het laatste moment kan beslissen welke film u gaat zien in de bioscoop.

PlazZza is dan weer een zoekmachine die ter beschikking staat van de klanten van zowel Proximus als Mobistar. Om de zoekmachine te raadplegen betaalt u enkel de prijs van een mobiele internetverbinding, afhankelijk van uw tariefplan bij uw operator (meer informatie bij www.plazzza.be ).

"Wij zijn tevens aanwezig op de portaalsite Orange Word van Mobistar, waar de trailers vanaf volgend jaar beschikbaar zullen zijn, voegt Dieter Kraewinkels, Managing Director van CineNews, eraan toe. Onze aanwezigheid op Vodafone Live! en PlazZza past in onze multi-channel strategie die de gebruiker wil bereiken, waar hij zich ook bevindt."

Persberichten

Net Events News