Focus

CineNews.be, de belangrijkste bioscoopsite in België

BRUSSEL, 01/09/2008 - In de laatste twaalf maanden heeft CineNews.be (groep Net Events) nogmaals haar positie als belangrijkste bioscoopsite op de Belgische markt bevestigd. Een leadership dat nog versterkt werd door de uitbouw van CineNews.be op verschillende distributiekanalen die de kijker volgen waar hij ook gaat.

In 2007 kreeg CineNews gemiddeld 483.000 unieke bezoekers per maand over de vloer met ongeveer 6,6 bekeken pagina's per bezoek. "Wij gaan door met het uitwerken van een synergie met de andere titels in de portefeuille van Net Events, legt Dieter Kraewinkels uit, Managing Director. De volgende stap is de integratie van activiteiten van Rendez-Vous.be, dat onlangs toetrad tot de Groep Rossel."

CineNews.be als podcast en op het mobieltje

In het afgelopen jaar zag men ook hoe CineNews.be de grens van het web oversteeg en in nieuwe distributiekanalen investeerde. U kan zich voortaan abonneren op de videopodcast van CineNews.be die regelmatig interviews brengt, trailers en exclusieve reportages over het bioscoopnieuws in België. Momenteel kunnen de abonnees zo exclusief de trailer ontdekken van Speed Racer, de nieuwe film van de gebroeders Wachowski (Matrix).

CineNews heeft tevens een versie uitgebracht van haar site die speciaal ontworpen werd voor de gsm. Voortaan hebt u vanop uw mobieltje toegang tot trailers van de laatste nieuwe films op de affiche en tot de vertoningsuren van alle bioscopen, waar of wanneer u maar wil. Om de vertoningsuren van een zaal te raadplegen kan u gebruik maken van de zoekmachine PlazZza (zend een sms met CINENEWS naar 4444) of het portaal van uw mobiele operator (Vodafone! Live bij Proximus of Orange World bij Mobistar).

Persberichten

Net Events News