Focus

TicketNet.be (Groupe Rossel): omzetcijfer in 2008 gestegen met 125%

BRUSSEL, 27 APRIL 2009 - Twee jaar na haar lancering kondigt de site TicketNet.be een sterke groei aan en is zij in het Franstalige landsgedeelte uitgegroeid tot een speler van formaat voor de online kaartverkoop.

"Wij schrijven deze groei vooral toe aan de uitbreiding van ons aanbod, legt oprichter Dieter Kraewinkels uit: de meeste organisatoren van voorstellingen en evenementen in Franstalig België werken nu met TicketNet als partner voor de verkoop van hun tickets. Wij zijn zelfs de enige aanbieder geworden van tickets voor de Ethias Country Hall in Luik. Tegelijkertijd hebben wij onze samenwerking met andere sites van de Groep Rossel uitgediept, zoals met de krant Le Soir, dat voortaan onze ticketdienst aan haar bezoekers aanbiedt."
TicketNet.be heeft ook haar website (www.ticketnet.be) vernieuwd en twee nieuwe personen aangenomen om haar team te versterken. "Onze volgende expansiefase is op Vlaanderen gericht waar wij ons aanbod snel willen ontplooien", geeft Dieter Kraewinkels nog mee.
Bij het in 2007 door Net Events Media (Groupe Rossel) gelanceerde TicketNet.be kunnen de internauten tickets aankopen voor een uitgebreide waaier vertoningen en evenementen in België: concerten, theaterstukken, party's, sportieve manifestaties, enz. Wie een stap in de wereld wil zetten, vindt ongetwijfeld inspiratie bij de meer dan 300 evenementen die TicketNet voortdurend in aanbieding heeft.

Persberichten

Net Events News