Focus

TicketNet.be luidt het nieuwe culturele seizoen in

BRUSSEL, 10 SEPTEMBER 2009 - TicketNet.be, een van de belangrijkste verkooppunten voor tickets in de Franstalige Gemeenschap, start het nieuwe seizoen sterk met een uitbreiding van haar waaier spektakels en voorstellingen.

TicketNet.be (www.ticketnet.be) werkt voortaan samen met meer dan 100 culturele instellingen zoals het Cirque Royal, Théâtre 140, Lotto Mons Expo, Palais des Beaux-Arts van Charleroi, het Théâtre de Namur, het Forum de Liège, WEX in Marche-en-Fammenne... Waardoor het een speler van formaat wordt op de culturele scène in Franstalig België. "Wij zijn zelfs de enige aanbieder geworden van de kaarten voor de Ethias Country Hall in Luik", aldus medeoprichter Dieter Kraewinkels.

Nog een nieuwigheid dit seizoen: wanneer u uw tickets rechtstreeks via TicketNet.be aankoopt, dan kan u nu ook op het plan van de zaal uw plaats uitkiezen. "Deze vernieuwing neemt het laatste obstakel weg bij de bezoekers die nog aarzelden om tickets op het internet te kopen", onderlijnt Dieter Kraewinkels.

"Bij onze volgende expansiefase willen wij ons op Vlaanderen richten, waar wij ons aanbod snel willen uitbreiden", besluit Dieter Kraewinkels.

Persberichten

Net Events News