Focus

CineNews verovert Nederland en komt naar Net TV

CineNews, het grootste aan film gewijde webportaal in België, kondigt de lancering aan van CineNews.nl. De opening van deze Nederlandstalige versie is een nieuwe etappe in de ontwikkeling van CineNews en Net Events Media in de Benelux.

CineNews.nl biedt voortaan de vertoningsuren van 237 Nederlandse bioscopen aan, naast alle andere op CineNews.be aanwezige diensten.
CineNews.nl zal bovendien binnenkort beschikbaar zijn op de nieuwe generatie Samsung-toestellen die voorzien zijn van een "Internet@TV" systeem (LED LCD en Plasma tv's, blu-ray players en home-movie systemen). Hierdoor kan men de vertoningsuren van de bioscopen rechtstreeks op zijn tv-scherm raadplegen, zonder een browser te moeten openen. De doelstelling van Samsung: 120.000 gezinnen in België en 190.000 in Nederland bereiken.
"In de voorbije maanden heeft CineNews haar positie als Europese leider bevestigd, met gemiddeld meer dan 350.000 unieke bezoekers per maand", onderlijnt Dieter Kraewinkels, Managing Director van Net Events Media. "Na Luxemburg zetten wij met CineNews.nl onze uitbreiding in de buurlanden verder".

Persberichten

Net Events News