Club.CineNews.be

Club.CineNews.be is een maandelijks betalend magazine waar cinefielen, muziekfans en gamers kunnen deelnemen aan de meest exclusieve wedstrijden.

De Ticket - CineNews club brengt elke maand ongeveer 13.000 lezers bij elkaar en positioneert zich als een digitaal cultureel tijdschrift voor adolescenten.

De Club heeft heel wat te bieden aan cinefielen, muziekfans, gamers en wedstrijdverslaafden... Voor slechts 2 euro per maand kan hij/zij de wekelijkse inhoud online bekijken. De site is een schat aan informatie over film, muziek, dvd's, videospelletjes en je kan er talrijke prijzen in de wacht slepen door deel te nemen aan de wedstijden.

In dit betalende onlinemagazine zal de internetgebruiker elke week een kwalitatieve premium-inhoud terugvinden betreffende muzikale releases (rock, pop, elektro,…), dvd, de nieuwste games alsook van bioscoopdossiers, exclusieve reportage en interviews, maar eveneens een culturele agenda en een online ticketverkoop (waarvan de dienst door TicketNet wordt geleverd).

Deze premium inhoud (nieuws niet ouder dan 30 dagen) is niet aanwezig op de gratis versie van TheTicket.be en is toegankelijk voor een bedrag van € 2/maand, waarvan de betaling hoofdzakelijk via sms gebeurt.

Het bedrag dat voor dit tijdschrift wordt betaald geeft eveneens toegang tot een heleboel exclusieve wedstrijden.

http://club.cinenews.be