Focus

Out.be... door Netevents
15/02/2016

De agenda van mediagroep Rossel laat zijn gebruikers er uit springen met Out.be

Na 15 jaar bestaan en zo'n 20 miljoen gebruikers neemt de culturele agenda NetEvents afscheid en lanceert het een gloednieuwe website. Meer dan een gewone naamsverandering, Out.be is het resultaat van maanden hard werk, mogelijk gemaakt door een (deels) nieuw team, met een nog meer complete agenda, exclusieve functies, aanvullende diensten en een interface die aanpasbaar is aan het formaat van elk scherm.


De belangrijkste nieuwigheden van de site :
- een nog meer complete agenda, voornamelijk dankzij een samenwerking met Cultuurnet (UitinVlaanderen)
- een meer ergonomische interface (responsive design, geoptimaliseerd voor smartphones, tablets en PC's)
- nieuwe functies (synchronisatie met de persoonlijke agenda, thematische en multimediale content, geoptimaliseerde zoekmotor...)
- een uitgepuurd design, met de nadruk op foto's
- exclusieve wedstrijden, onder andere dankzij de samenwerking met Le Soir
Dankzij deze veelzijdigheid aan diensten en een actieve aanwezigheid op de sociale netwerken gidst de culturele en familiale agenda van mediagroep Rossel de gebruiker op een eenvoudige en aangename manier.
"We zijn allen trots op de lancering van Out.be. Deze website is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen professionals uit de sector, enquêtes van onze leden en van onze adverteerders" zegt Sébastien Dellis, Managing Director van Netevents Media. Out.be heeft tot doel het grootste aantal evenementen in België aan te kondigen. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij een nauwe samenwerking met Cultuurnet (UitinVlaanderen), voor de evenementen in het noorden van het land en een betere integratie in de mediagroep Rossel (Le Soir, SudPresse, Vlan, 7dimanche, ...).
Voor deze lancering ontwikkelde Out.be eveneens de "Sold Out" wedstrijden. De gebruikers zullen aan deze wedstrijden kunnen deelnemen om kans te maken op plaatsen voor reeds uitverkochte evenementen in België. De eerste actie gaat volgende week van start, de prijs : twee tickets voor het concert van Madonna in het Sportpaleis !
De site zal online zijn vanaf 11 mei 2015 : http://out.be

Persberichten

Net Events News