Focus

Cinenews.be lanceert zijn nieuwe iPhone applicatie !
29/04/2014

Cinenews.be, de meest geraadpleegde filmwebsite van België, lanceert de derde versie van zijn iPhone applicatie. Ontwikkeld door het bedrijf Pinch Project, functioneert ze het best op iOS7. "We hopen echt verder te gaan en we willen meer bieden dan wat op de reeds bestaande applicatie beschikbaar was. We hebben dus niet zomaar een "eenvoudige" update willen doen. Dat is de reden waarom we het concept ook helemaal herdacht hebben en we zijn vertrokken vanuit een blanco pagina. We hebben eveneens rekening gehouden met de opmerkingen en meningen gepubliceerd op iTunes" legt Sébatien Dellis uit, Managing Director van NetEvents Media (de uitgeversmaatschappij van Cinenews.be)

Naast de aanwezige inhoud op Cinenews.be (uurroosters, reviews, trailers, ...), biedt de nieuwe interface een meer gestroomlijnd design aan, een duidelijkere geolocalisatie en natuurlijk nieuwe functies. Waaronder een nieuw ontwerp van de menus, overal toegankelijk in de applicatie, zodat het gebruik ervan zo eenvoudig en aangenaam mogelijk wordt.

"We hebben deze applicatie ontwikkeld om een optimale gebruikservaring te kunnen garanderen. Naast het nieuwe design hebben we een intuïtieve selectie van favoriete bioscopen op punt gezet, alsook een dynamisch zoekveld. De video neemt een belangrijke plaats in onze filmpagina's als bij de artikels, dankzij een multiplatform module (Cinenews Player/Youtube/Dailymotion...). Om dit te doen hebben we eveneens het laden van de inhoud geoptimaliseerd, zodat hij zo snel mogelijk kan verschijnen. De redactionele inhoud is op zijn beurt verrijkt door de dossiers van de redactie (voorheen enkel toegankelijk op de webversie). Uiteindelijk eindigen we met de wedstrijdrubriek, die vandaag exclusieve prijzen voorstelt, enkel beschikbaar op de applicatie" voegt Sébastien Jourez toe, Marketing & Communication manager van Cinenews.be.

Een eerste exclusieve wedstrijd, ter gelegenheid van de release van de applicatie, is reeds online tot en met zondag 4 mei. Er valt één jaar gratis bioscoop te winnen!

De applicatie is beschikbaar op de appstore van Apple of via volgende link:
https://itunes.apple.com/be/app/cinenews.be-au-coeur-du-cinema/id505168749

Cinenews.be werkt op dit ogenblik aan de Android applicatie (Google Play), die in de loop van 2014 beschikbaar zal zijn.

Persberichten

Net Events News