Onze Partners

Een sterk anker in de wereld van media

Doordat de groep Rossel de grootste aandeelhouder van Net Events is, kan de internetgroep rekenen op de steun van een netwerk van sterke mediapartners die hen een krachtige communicatiemogelijkheden biedt.Een gediversifieerd netwerk van partners

Als online culturele groep werkt Net Events Media zowel met de grootste namen op het gebied van internet als klinkende namen op gebied van cultuur, bioscoop en muziek samen.

Business cases

GreenDMedia
Rendezvous .be, pionier van de sociale netwerken in België, lanceerde op 15 juni een publiciteitscampagne waarbij de asbakken buiten de restaurants als voornaamste communicatiemiddel werden gebruikt.
De Stad Aperos
Voor het eerst op nationaal vlak en in exclusiviteit organiseerde Rendez-Vous samen met de beroemde Stad Aperos deze zomer de “Singles Aperos” , een reeks van Aperos in openlucht in parken en pleinen van de hoofdstad, waar iedereen zowel alleen als met vrienden een glas kan komen drinken.
Aufeminin.be
AuFeminin.com vormt voortaan een strategische partnerschap met Rendez-vous.be. De populaire Franstalige vrouwensite moedigt haar vrouwelijke gemeenschap aan de dienst van Rendez-vous.be te proberen.

Wordt Partner

Sinds het prille begin heeft Net Events Media het zijn roeping gemaakt om de toon aan te geven en zijn publiek de laatste trends en nieuwigheden op elk gebied aan te bieden.

Deze filosofie kan men terug vinden in de dynamiek van de marketing en de keuze van de partners. Hierbij vormt permanente innovatie de norm of het nu om marketing van de innovatie of om innovatieve Marketing gaat.

Contact us